Sådan passer du godt på din ansigtshud om sommeren

Huden er kroppens største organ, så det er alfa og omega, at du passer godt på den. Dette bør du gøre hele året rundt, men det er særlig vigtigt om sommeren. Solen kan være hård mod din hud, hvorfor du bør passe godt på den. Her kan du læse mere om, hvordan du passer godt på din ansigtshud om sommeren.

Brug ansigtssolcreme

Først og fremmest er det vigtigt, at du bruger solcreme. Solcreme beskytter nemlig din hud på bedste vis mod de skadelige UV-stråler fra solen. Det vil sige, at solcremen fungerer som en form for barriere mellem din hud og solens stråler. Til dit ansigt bør du vælge en god ansigtssolcreme.

Tag en hat på

En anden god idé er at tage en hat på, når du er udenfor. Med en hat kan du skærme dit ansigt fra solen. Desuden kan du også se meget bedre, hvis du ligger og læser en god bog udenfor eller noget andet. Ydermere beskyttes dit hår også, når du har en hat på.

Bliv i skyggen

Du kan også vælge at blive i skyggen for at beskytte din ansigtshud mod solen. Selvfølgelig er dette ikke altid muligt. Men hvis du tilbringer en dag på stranden, så tag en parasol med eller søg ly en gang imellem.

Plej din hud med de rette produkter

Sidst men ikke mindst bør du pleje din ansigtshud med de rette produkter til din hud. Det vil din hud takke dig for. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, kan du eventuelt spørge en kosmetolog til råds.