Kom på et ophold med specialiseret genoptræning efter erhvervet hjerneskade

Har du erhvervet en hjerneskade ved sygdom eller ulykke, og ønsker du målrettet træning i trygge og unikke rammer? Så er der skam mulighed for det. Der findes nemlig steder, som tilbyder ophold med specialiseret genoptræning efter erhvervet hjerneskade. Du kan eksempelvis komme på denne type ophold hos Vejlefjord Rehabilitering. Læs mere her om ophold med specialiseret genoptræning efter erhvervet hjerneskade.

Hvem kan komme på sådan et ophold?

Ved du ikke helt, om du er målgruppen, når det kommer til sådan et ophold? Målgruppen er voksne med erhvervet hjerneskade efter for eksempel:

  • Hjernetumor
  • Hovedtraume
  • Apopleksi (hjerneblødning eller blodprop i hjernen)

Så hvis du leder efter et ophold, der tilbyder genoptræning efter blodprop i hjernen, kan du i hvert fald finde dette hos Vejlefjord Rehabilitering.

Hvad er formålet med genoptræningen?

Der er flere formål i forbindelse med denne form for genoptræning. Et af formålene er blandt andet, at personer med en hjerneskade kan klare sig bedst muligt både kognitivt, fysisk, socialt og emotionelt.

Et andet formål med genoptræningen er, at personer med en hjerneskade bliver i stand til at få en meningsfyldt hverdag med indhold. Sidst men ikke mindst er et formål, at både den hjerneskaderamte og de pårørende får en bedre forståelse af de ændringer, som en hjerneskade i mange tilfælde medfører.

De forskellige rehabiliteringsforløb bliver tilrettelagt individuelt og med udgangspunkt i lige præcis dine ønsker og behov. Selve længden af et ophold er også noget, der bliver vurderet helt individuelt.