4 gode grunde til at besøge Island

Overvejer du at booke en rejse til Island, men ved du ikke helt, om landet er et besøg værd? Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør købe en flybillet til Island. Læs med videre her.

Storslået og uberørt natur

Hvis du er vild med natur, så er Island helt sikkert det rette sted for dig. Her finder du storslået og uberørt natur med et væld af facetter. Rundt om hvert et hjørne venter der en ny og unik naturoplevelse, som du bare må opleve. På Island finder du eksempelvis enorme og smukke vandfald.

Smukke gletsjere og vulkaner

En anden god grund til at besøge Island er, at du kan opleve gletsjere og vulkaner på tæt hold. Du kan for eksempel opleve Vatnajökull, som er den største gletsjer i Europa. Derudover finder du også Hekla, som er en meget aktiv og smuk vulkan.

Spændende dyreliv

Island byder ydermere på spændende dyreliv. Du kan blandt andet opleve de fascinerende søpapegøjer, som mange drømmer om at se. Hvalsafari Island er også en god mulighed. På en hvalsafari kan du opleve havets giganter helt tæt på, hvilket er en oplevelse for livet. 

Der kan ses flere forskellige hvalarter på en hvalsafari, hvor en pukkelhval og en vågehval er de mest almindelige. Dog er det også muligt at se en spækhugger, en finhval eller den store blåhval.

Det himmelske lysshow nordlyset

Mellem september og april kan du på Island blive forkælet med det smukke nordlys. Der er ingen tvivl om, at Island er en af de mest magiske destinationer, hvor du kan opleve nordlyset.