Muren roberto berlingske

Mureren Roberto får lov til at blive i Danmark – i fire ekstra dage

22. feb. 2021 — Roberto Sitsofe har nu fået medhold i, at han kan blive i Danmark, indtil Udlændingenævnet har behandlet hans klagesag.

Roberto Sitsofe overså en helt særlig regel, da han tog på sin første længere udlandsrejse i sit voksenliv. Derfor fik han – efter 24 år i Danmark – én måned til at forlade landet.

Undskyld, men hvad blev der af Honecker og hustru? »De står …

Undskyld, men hvad blev der af Honecker og hustru? »De står i reolen«

30. sep. 2018 — Roberto Yanez Honecker var tæt knyttet til sine bedsteforældre, … peger på de mange tyskere, der måtte lade livet ved muren:.

Billederne fra begravelsen af den tidligere østtyske diktator gik verden rundt. Nu afslører DDR-lederens barnebarn i en ny bog, at hans bedsteforældre aldrig kom i jorden. Hans ønske om, at Erich Honecker nu skal bisættes i Tyskland, ripper op i gamle sår i det genforenede Tyskland.

Min mexicanske bartender vil ikke betale Trumps mur – basta!

12. mar. 2016 — Robert har ikke tænkt sig at betale for nogen mur, selv om han er mexicaner og dermed på Trumps liste over de personer, der skal sendes tilbage …

Den mexicanske bartender Robert kigger med et listigt blik på min sidemand i en bar uden for byen Youngstown i Ohio. For min sidemand er ikke hr. Hvemsomhelst. Han er en af de ledende demokrater i byen, og det er rent ud sagt et træls job lige nu. På grund af den republikanske kandidat Donald Trump ringer hans telefon konstant med folk, der melder sig ud af Det Demokratiske Parti. Selv gamle partisoldater siger farvel og tak for 30 år. For de vil hellere stemme på »manden med håret«, som min nye ven siger, end Hillary Clinton, som han støtter fuldt og helt.

Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Kvinder sørger over deres slægtninge, som døde efter en mur kollapsede. 1 / 24. Foto: Hemanta Shrestha … Foto: ROBERTO SCHMIDT.

Mindst 65 mennesker har mistet livet og op mod 2000 er sårede efter tirsdagens jordskælv i Nepal, der ifølge amerikanske geologer målte 7,3 på richterskalaen. Se billeder fra jordskælvszonen her.

Danske Møller mødte muren – Berlingske

Danske Møller mødte muren

11. sep. 2002 — Danske Møller mødte muren … sig med i klyngen omkring løbets favoritter med navne som Roberto Heras (US Postal), Joseba Beloki (ONCE), …

Vuelta España entrede bjergene uden løbets enlige dansker i den hovedrolle, han ellers har tiltænkt sig selv. Men Claus Michael Møller ser fortrøstningsfuldt på sine chancer og vil køre efter etapesejr allerede i dag.

Mafiaen indtager Europas erhvervsliv – Berlingske

Mafiaen indtager Europas erhvervsliv

25. nov. 2007 — Forfatteren Roberto Saviano: »Mafiaen har mere end nogen andre formået … og affald på stranden nord for Napoli, da Muren faldt i Berlin, …

De italienske mafiaorganisationer blev for nylig udråbt til at være Italiens største virksomhed med en årlig omsætning på omkring 100 mia. euro (ca. 750 mia. kr.). Om dette forretningsimperium, dets metoder, filosofier og samarbejde med det »legale« erhvervsliv handler en italiensk dokumentar-bestseller, der i denne uge udkom på dansk. Forfatteren Roberto Saviano: »Mafiaen har mere end nogen andre formået at løse de store problemer, som mange forretningsfolk kæmper med i dag,« siger han.

Mennesket fatter ikke en bold med rundskæv – Berlingske

Mennesket fatter ikke en bold med rundskæv

17. mar. 2006 — Roberto »Tordenlår« Carlos giver bolden et drag ovar nakken i en kamp … være skruet i en stor bue udenom en mur af franske holdkammerater.

Den moderne fodboldmålmand er ofte prisgivet ved skruede frispark og bolde, der brækker i luften. En forsker ved univer-sitetet i Dublin har forklaret hvorfor.

Verdensetter hylder Holger Rune: Han spiller fantastisk

29. okt. 2022 — Holger Rune skal lørdag møde Roberto Bautista-Agut i semifinalen i Basel. … Med en sejr i semifinalen bryder han muren til top-20.

Spanieren Carlos Alcaraz vurderer, at Holger Rune bliver en del af tennistoppen i mange år.

Bagagen fra fortiden – Berlingske

Bagagen fra fortiden

7. okt. 2002 — Det var Honecker, der af Ulbricht blev sat til at bygge Muren … I dag er Sonja skilt fra den chilenske mand, hendes søn Roberto skal have …

Den østtyske stats- og partichef Erich Honecker var en diktator, men hans liv var også fyldt med banaliteter. Hans datter kaldte ham Agent 0011. Det afslører to undseelige kufferter, som Honecker og hustruen lod blive i Berlin, da de gik i eksil.

Narko, sex og tomater – Berlingske

Narko, sex og tomater

5. sep. 2007 — På muren har han med sin italienske formåen skrevet: Frihed. Godt nyt. / Én sagde: Fortæl os om frihed. / Ved byens porte og ved ildstedet …

I den lille italienske landsby Castel Volturno lever tusindvis af afrikanere illegalt. Her kan de opholde sig i FRED FOR POLITIETS KONTROL, arbejde i landbruget, sælge narko eller deres kroppe alt sammen i perfekt symbiose med den lokale mafia »camorraen«.

Keywords: muren roberto berlingske