Krak til søs anmeldelse

Krak til søs 4+ – App Store

31. mar. 2020 — Krak til søs indeholder havne og restauranter, så du nemt og enkelt kan planlægge alle dine stop på vejen. Appen findes i en funktionel gratis …

Krak til søs med nye funktioner – smaabaadsnyt

Krak til søs med nye funktioner

Oplev de danske kyster med denne apps mange funktioner, såsom søkort, sporingsplotter, AIS, interessepunkter og ruter. Den gratis version indeholder:

KRAK TIL SØS INTRODUCERER AUTO RUTE-FUNKTIONEN, WEB VERSION OG NAUTISK LUFTFOTO Navigation Appen Krak til søs, med over 700.000 brugere

Krak til søs – Apps i Google Play

Navionics & Krak til søs er blandt de mest populære navigationsapps blandt danske sejlere. Vi tog en tur på vandet for at finde ud af, hvilken du bør vælge. Vi …

Oplev de danske kyster med denne apps mange funktioner

Små forskelle afgør, hvilken app du bør vælge – Bådmagasinet

★ Små forskelle afgør, hvilken app du bør vælge

Oplev maritime steder med interaktivt søkort fra Danmark. Planlæg din bådtur på computerskærm og overfør nemt din sejlruteplan til Krak Til søs mobil app.

Bådmagasinet PLUS

Krak til søs

6. maj 2021 — Mit udgangspunkt var at iPaden sagtens kunne erstatte en kortplotter i båden. Jeg tog fejl. Det eneste der dur er en rigtig kortplotter.

For sejlere: Kortplotter eller apps – den endelige konklusion

For sejlere: Kortplotter eller apps – den endelige konklusion | ON X

Er du enig i den 4-stjernede bedømmelse af Krak? Læs, hvad 557 personer har skrevet, og del din egen oplevelse.

Mit udgangspunkt var at iPaden sagtens kunne erstatte en kortplotter i båden. Jeg tog fejl. Det eneste der dur er en rigtig kortplotter.

Læs kundernes anmeldelser af www.krak.dk – Trustpilot

Læs anmeldelser, se kunders vurderinger, se skærmbilleder og læs mere om Krak til Søs HD i App Store. Hent Krak til Søs HD, og nyd det på iPhone, iPad og iPod …

Er du sejler? Prøv Kraks nye gratis søkort app til… – Facebook

20. mar. 2021 — Dyrt elektronisk udstyr som f.eks. radar, autopilot og kortplotter kan erstattes af smartphone/tablet. Se de bedste sejler apps til båden.

Krak til Søs | Har du planer om at stikke til søs, nu … – Facebook

De bedste sejler apps til båden

Dyrt elektronisk udstyr som f.eks. radar, autopilot og kortplotter kan erstattes af smartphone/tablet. Se de bedste sejler apps til båden.

Keywords: krak til søs anmeldelse